Followers

I will feel Lonely :')

Hmm , hari ni hari jumaat , semalam Hari last kitaorg dapat video call . Hari ni dye dah kene balik kmpung sebab Kat kmpung dye ada kenduri . Lepas ni mungkin tak dapat nak nengok muka dye lagi dah . Yelahh , kalau dapat onl pun mesti tak dpat video call . Sebab sdre mara dye mesti ramai kan . Tapelahh tak kesah . Sekali sekala nak berseronok dengan sdre mara right ?

Aku tak kesah sangatt , tapi aku rissau sebab sekrang ni dye tengah tak sihat sangat . Nanti takut dye buad kerja banyak-2 then kene habuk makin teruk pulak selsemanya . Okayy , sangatt risauu . ;( aku harap dye sihat-2 je kat sana , korang pun doakan yeeaa . Okayy , sayang krang lebihh . Muahh sikt ;*

Aku rinduu dyee , mesti dye balik kmpung lama kan ? Kenapa lah kmpung dye tak macam kmpung aku ? Ada line internet . Ahahaha , merepek je kan aku ni . Tak kesah lah janji dye and family dye and dye selamat sampaii ke destinasi . And aku harap dye sihaatt jee .

Hemm , malam tadi aku last video call dengan dye . Tapi dye nak tidur awal so tak dapat nak lama . Mengade dye tuhh ! Semalam punya semalam okayy je dye tidur pul 3 lebihh . Mungkin dye nak bangun awal sebab nak balik kmpung kott . Hah , mungkin jugakk . Haihh , kan best kalaua akua pakai phonee . Apa lahh dugaan yang Allah bagi kat kitaorg ni . Tape terima jelahh . Taida siapa boleh melawan takdir kan kan ? Hemm :')

No comments:

Post a Comment